Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Bedobozolva

2011.03.16. 20:25 szuperapu

A Naoto Mitsumoto és Naoko Hamana alkotta MihaDesign építészeti stúdiót egy évvel ezelőtt arra kérték fel, hogy egy cirka 71 négyzetméteres, két hálószobás lakást alakítsanak úgy át, hogy azt életvitelszerűen tudja használni a négy gyereket és két felnőttet számláló család. A szokásos, ámde nem épp egyszerű kihívást szokványosnak nemigen mondható módon oldották meg.

Mert a végeredmény talán európai szemmel és gondolkodásmóddal nézve több, mint szokatlan, de a megrendelőknek és környezetüknek annyira tetszett, hogy azóta tervezők más lakásokba is hasonlót kellett, hogy tervezzenek. Hasonló dobozokat. Mert persze zseniálisak ezek a dobozok: kis lépcsőház, kis játszókuckó, meg praktikus láblógázó íróasztalok, de akkor is dobozok. Kicsi dobozok. Kicsi japánoknak.

Forrás: MihaDesign

1 komment

Címkék: gyerek alvás praktikus ágy gyerekszoba íróasztal

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr602745181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R2D2 & C3PO 2011.03.16. 20:39:07

Ez zseniális ötlet!
A gyerekek eleve szeretik a kuckókat, annak idején nekünk is volt. Nekem ládából volt kiépítve, az egyik barátnőm pedig igazi hercegnői lakosztályt alakított ki a disznóólból. ;-DDD
süti beállítások módosítása