Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Színpompa ízlés szerint

2011.03.17. 08:35 felhasznalo

Az idei Stockholmi Bútorvásáron mutatta be két svéd tervező, Marcus Abrahamsson és Kristoffer Fagerström a NOLA részére készített padját, a Pylont. Az elképzelés igazán egyszerű, és ettől lesz ez a kerti bútor - amit eredetileg egy kávézó elé álmodtak meg - észvesztően frappáns: a pad ülőkéje színes  farudakból áll, amelyek ízlés szerint felcserélhetők, így a kedves felhasználó ízlése és hangulata szerint alakíthatja ki a maga padját.

Tökéletesen gyerekeknek való darab ez, bár az még számomra nem világos, hogy a rudak miképp maradnak a helyükön használat közben, de ilyen apróságokon igazán nem illik fennakadni.

Forrás: NOLA

 

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kreativ pad kert idea csecsebecse kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr662746322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása