Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Eklektikus tavasz

2011.03.21. 12:26 felhasznalo

Egy filmforgatás céljára ingatlanokat bérbeadó ügynökség oldalán találtam az alábbi gyerekszobát. Engem kapásból megfogott: a fehér falakat és bútorokat ezer és ezer színnel feldobó tárgyak összessége rögtön a tavaszt juttatja az eszembe.

A bohém szobában azért van még pár dolog, amire érdemes felfigyelni. A jó tágas teret keresztül-kasul behálózzák a különféle füzérek: van itt zászló, papírból kivágott füzérek, forgók madarakkal és pingvinekkel. A falon lévő világtérkép interaktív: a gyerek a segítségével azt tanulhatja meg, melyik földrészre milyen állatok jellemzők. Alatta fekete táblafestékkel egy szép nagy falfelületet kapott a szoba - alkalmi és állandó - lakója, hogy kreativitásával tovább emelje a szoba eklektikus hangulatát.

A karácsonyi fényfüzér a falra aggatva tapasztalatom szerint remekül helyettesíti az éjjeli lámpát, de nem elhanyagolható előnye, hogy jó esetben sokkal kevesebbet fogyaszt. Nálunk színes változat van ugyan, de az is roppant barátságos fénnyel sziporkázik a gyereknél a sötétben.

De a szoba legnagyobb ötlete az alábbi képen látható: a csodás, rojtos szélű selyemnapernyőből átalakított állólámpa. Hogy a bútorok nagy része mennyire szépséges, vintázs darab, az már csak a hab a tortán.

Azt hiszem, én szívesen felnőttem volna egy ilyen szobában - de azzal is elégedett lennék, ha legalább pár hónapra beköltözhetnék. Minden reggel mosolygósan ébrednek, ígérem. 

Forrás: Lightlocations

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek lány lámpa kreativ idea gyerekszoba sk dekor csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr552757214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása