Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Macifej tízóraira

2011.03.22. 16:48 zaphodbb

Melyik gyerek ne örülne, ha a tízóraira kapott szendvicse nem a szokványos kenyér alakú lenne, hanem egy maci fejét formázná például. Van benne valami abszurd, hogy egy macifejet egyen a gyerek, de ez csak az én fejemben van így, ők nyilván boldogak lennének tőle.

Ezzel a kis eszközzel könnyen mackó-, alma- vagy malacformájú, falatnyi szendvicseket gyárthatnánk a kölkincéknek, amit büszkén mutogathatnának a többieknek, és szinte sajnálnának megenni. Persze, ügyesebb kezű szülőknek nincs szükségük ilyen segédeszközökre ahhoz, hogy csodákat alkossanak szendvicsből.

Forrás: Japan Trend Shop

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek konyha kreativ étkezés csecsebecse tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr162761607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mrs.Rossie 2011.03.22. 19:44:02

Hol lehet ezt beszerezni?
süti beállítások módosítása