Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lengyel ötletesség

2011.04.06. 12:25 felhasznalo

A lengyel Agnieszka Zielińska bújik meg a Mukaki nevű márkanév mögött, amely kifejezetten gyerekeknek szánt termékekkel foglalkozik. Abból is a jobbik fajtából. Fantasztikus színek, sokoldalú termékek, egyszerű formák. Pontosan oda való, ahová szánták őket: a kölkök szobájába, talpa, feneke, háta alá.

Kedvencem természetesen a Tacskó Muk(ak)i, ami lehet kanapé, ülőke, hencsergő, olvasókuckó, vagy csak ölelgetnivaló mafla nagy barát. De nagy ötletnek tartom a keljfel-jancsi állólámpákat is, amiket így tutira nem fog ripityára zúzni a gyerek egy nagyobb fogócskánál. De azért érdemes lesz olyan helyre tenni, ahol a kilengésével nem ver le semmit.

Forrás: Mukaki

1 komment · 2 trackback

Címkék: design játék gyerek lámpa textil gyerekszoba dekor csecsebecse ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr52794868

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Olvashatok-e Harry Pottert a tíz éves kisfiamnak? 2011.04.07. 13:50:26

Tisztelt Bujdosó Karolina!Az ön véleménye szerint tíz éves kisfiamnak olvashatok-e Harry Pottert? Egyáltalán javasolja-e. Mondtak rá hideget, meleget.ÜdvözlettelSz. AnitaKedves Anita!Az írónő véleményével többé-kevésbé egyet értek, aki azt ajánlja, az ...

Trackback: Másfél éves kisfiam az ágyunkban alszik velünk 2011.04.07. 13:50:08

 Kedves Karolina!Én is szülőként kérdezem önt! Másfél éves kisfiam az ágyunkban alszik velem és a férjemmel. Nekünk (mindhármunknak) így jó. De szüleim és férjem szülei rendszeresen megjegyzéseket tesznek, kifejezik rosszallásukat. Ez amiatt is vi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiplastik 2011.04.06. 12:55:16

A szőnyegen teljesen ugyanaz a lósziluett van mint egy IKEA textilen -volt belőle szalmaló is! Úgy látszik Mukakinak is elkél a segítség.
süti beállítások módosítása