Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zöld műburger

2011.04.06. 16:39 Cyr

A Green Toys újrahasznosított anyagokból gyártott konyhai szerepjáték-kellékei szerintem igazán tetszetősek. Bájosak, jó kézbe venni őket, ráadásul még mosogatógépben is elmoshatóak, tiszta sor. Hogy azonban ezekkel a több darabból álló műszenyákkal mennyire vetették el a sulykot Zöldék, annak elbírálására inkább nem vállalkozom, maradjunk annyiban, hogy gusztusok és taslik, nekem ez nem csinál étvágyat.

Persze tény, hogy van valami sajátos humora annak, amikor egy dedikáltan műanyagkaját öntenek fröccsbe, ám az egészséges életmódra nevelés és a zöld szemlélet véleményem szerint vajmi ritkán kerülhet egy mezei hamburgerrel egy polcra.

 

 Forrás: Green Toys

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek öko csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr292804642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása