Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zűrlények

2011.04.15. 08:05 Cyr

Booh, Gooloop, Hooper és Oodle névre hallgatnak ezek a Julian Stokoe designer által kreált, új-zélandi származású gyapjú zűrlények. A Yoozoo csupacsáp figuráit a magam részéről erőst a jópofa, ámde "minek nevezzelek" kategóriába sorolom, azonban kinézetüket még nálam is jócskán felülírja pihepuha ölelhetőségük.

Így aztán az egyébként hat tagú kollekció bármelyik képviselőjét legott a kezébe adnám bármely Vadnak, hadd bámásszák csak jártukban-keltükben a szembejövők. Végső soron cepeltek már elengedhetetlenül fontos holmikként zűrlényeknél különb dolgokat is.

Forrás: yoozzoo

5 komment

Címkék: design játék gyerek öko csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr612825271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.04.15. 12:02:06

@zsof.berg: Hm, hát, nem tudom. Én Garfieldet semmivel sem érzem értelmesebbnek, mint a fentieket. Arról nem is beszélve, hogy nem hinném azt: a felnőtteknél a bölcsek köve és csak az lehet a gyerek számára értelmes, amit mi annak tartunk. Sokkal értelmesebb az, ahol a gyerek a maga fantáziáját használhatja, szabadon, mint az, ahol készen kap mindent.

Marschieren gehen mit Maschinengewehr 2011.04.15. 14:01:47

most akkor ezek

űrlényjelmezbe bújt emberbábuk?
vagy csak egyszerre akarják hülyíteni a gyerekeket meg a gyermekded felnőtteket akik kifizetik?

zsof.berg 2011.04.15. 15:04:44

@felhasznalo: Gondolom nem nézted meg alaposan miről van szó. Ez nem Garfieldről szól, hanem különböző állatokról. Valami olyasmi ez, mint annak idején volt a Lutra album. Oktatott is, játékos is volt, valamiféle közösségi feladatot is biztosított a csere-berélésekkel. Szerintem méltán volt népszerű, ez meg nagyon hasonló rendszer.

háténimmár 2011.04.15. 15:14:31

@zsof.berg:
Én megnéztem jól. Itt nem lutra albumról és/vagy garfieldről van szó, hanem egy tetves spamról vagy reklámról.
Menni-venni!

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.04.15. 15:22:58

@háténimmár: Köszönöm, töröltem. zsof.berg hozzászólásai túl sok helyen tartalmaznak reklámot ahhoz, hogy így tegyek.
süti beállítások módosítása