Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tojás más formában

2011.04.18. 11:54 szuperapu

Nyakunkon a húsvét! Két lánnyal a háztartásban persze mi már hetek óta készülődünk, a bundás kenyérhez is úgy fújjuk a tojást, hogy még több alapanyag legyen a hímes tojásokhoz. De idén nem csak a hagyományos külső dekorálású tojások lesznek az asztalon, hanem az alábbi távolkelet által inspirált darabok is. Persze csak azonnali fogyasztásra.

A még meleg főtt tojás ugyanis könnyedén formálható és torzítható. Szív formába például egy kartondarab (tejes-, vagy gyümölcsleves dobozból) egy evőpálcika vagy ceruza, és némi gumi segítségével. Az ábrák és a végeredmény önmagáért beszél.

Persze ha valaki kocka, vagy piramis formájúra vágyik az sem egy ördöngösség. És természetesen az internet japán őrültségekre szakosodott szegleteiben vásárolhatók olyan készségek amikkel akár nyusziformára is igazíthatjuk a tojásokat.

Forrás: Anna the Red

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek húsvét ünnep anya apa kreativ étkezés ötletparádé

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr672836172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása