Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Izolációs fotel

2011.04.20. 08:37 szuperapu

A Loook Industries Box Lounger elnevezésű készségei igazi hiánypótló bútordarabok. Mert azon kívül, hogy igen tetszetős, és a jó értelemben vett modern ülőalkalmatosságokról van szó, segítenek kicsit kizárni a külvilágot. Ami - valljuk be őszintén – időnként mindenkinek létszükséglete, miközben a családi békét is híven szolgálja. Szóval, legyen telefonbeszélgetésbe merülő kiskamasz, vagy sportmagazint olvasó apuka, ebben a dobozban a viszonylagos izoláció minden előnyét élvezheti.

A térelválasztóként is használható dobozok kialakításuk, és anyaguk révén hatékonyan enyhítik a külvilág zajait. A lakozott acélcsövön a külső váz préselt nyírfa, a belső keret pedig öntött poliuretán habbal párnázott szövet. A boxok többféle standard szövettel rendelhetők, de lehetőség van egyéb szövet választására is – gondolom persze felárért.

A méretei a következők: magasság: 151 cm, szélesség: 80 cm, mélység: 80 cm, ülésmagasság: 46 cm, ülésszélesség: 74 cm, ülésmélység: 47 cm.

Forrás: Loook Industries
 

1 komment

Címkék: design gyerek anya apa praktikus szék fotel

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr842839084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

napalmer 2011.05.30. 21:46:29

A fekete narancssárga remek.
Szerintem ennél már csak a fekete-fehér lenne jobb.
süti beállítások módosítása