Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - Nyuszi fogta Angyal!

2011.04.28. 18:45 felhasznalo

Sajnálatos módon a karácsonyi játék nyereményeit a Húsvéti Nyúl segítségével kézbesítjük, akit - kötelező körei teljesítésével - elszalasztottunk az Angyal után. Kicsit elfáradt a nagy ugrálásban, de ha kissé megkésve is, elkapta az Angyal grabancát.  Sajnáljuk: a mi hibánk. Szabadkozhatnánk és magyarázkodhatnánk, de talán e nélkül is megbocsájtotok nekünk. 


Pásztohy Panka két pályaművel is jelentkezett, mindkettő egyedi és rendkívül ötletes! A kivitelezés elsőrangú, bár ettől esetében próbáltuk függetleníteni magunkat egy kicsit - bocs, Panka -, hiszen e téren Panka igencsak előnyös helyzetben van. 

Panka első alkotása a Lili pici kertje fantázianevet kapta, és ami egy tároló alkalmatosság, és egyben dekoratív hógömb a kilencéves kislányának kedvenc állatával, a nyuszival. Nem elég hogy hihetetlen fantáziával szinte minden - a pályázatban felsorolt - anyagot felhasznált, de  még arra is figyelt, hogy a színvilága harmonizáljon a megajándékozott szobájával! Sőt, még egy füzetecske is készült az ajándék mellé, ami egy Weöres Sándor vers részletével terelgeti tulajdonosát az önkifejezés lírai útjára. 

A második pályamunkája a Kívánságok útja elnevezésű társasjáték lett, ami mind az ötletet, mind a kivitelezést tekintve sorozatgyártás után kiált. A lényege, hogy két hullócsillag eljusson a földre, a tejútrendszeren (23 mezőn –avagy 23 fényéven) át. De csak az útjukat keresztező ufó és rakéta egy-egy kívánságát teljesítve tudnak továbbhaladni. Természetesen az a hullócsillag nyer, ami előbb jut a földre, ahol aztán gondolom, teljesíti az őt vezető játékos kívánságát is.

Panka nyereménye a Fuggoagy.hu felajánlásával egy csodás Maya Naquada függőágy. Reméljük, sok szép nyári napot fognak tölteni benne a kertben-lakásban.


Lufiii tavalyi játékunk alkalmával is bebizonyította, hogy nem retten meg a kihívásoktól, ahogy azt is, hogy nemcsak bátor, de igazán kreatív és ügyes is. Ráadásul ő volt a legeslegelső, akinek pályaműve a postaládánkban landolt, és tátott szájjal bámultuk ezt a részletgazdag hajót! A pályázatkiírás ijesztő inputja mellé persze szüksége volt még egy inspiráló álomra, férjének támogatására, meg egy kartondobozra. Meg aranyeső ágra az árbocokhoz, meg gombra a kormánykerékhez, és némi vászonra a vitorlához. Plusz rengeteg türelemre meg egy jó nagy adag kézügyességre, hogy a hajó nyertesként fusson be a kissé szétszórt gyurma-kapitány botladozásai ellenére is.

Nyereményük egy csodás Anne Claire Petit horgolt csimpánz az Artesan kínálatából, aki hűséges cimboraként fogja elkísérni tengeri kalandjain Lufiii kisfiát. A kalózok kincse helyett kapnak még Vadjutkától egy szép cserevirág gyűrűt is - szerintem néhány csatát ez is megérne.


G_Zsófi is rengeteg pályamunkát küldött, ezek közül a szerkesztőségi kedvenc az a rezsó lett, ami egy pizzásdobozból készült kevés csomagolópapírral és festékkel, sok kreativitással - ezt a pályamunkát vettük figyelembe az értékelésnél is. Remek példája annak, hogy az, ami sokunk szemében szemétnek tűnhet, bizony nagyon is használható, sok örömet szerezhet más formában újragondolva!

Zsófiék nyereménye a FrillPrints 8000 Ft-os utalványa, amelyet születésnapi meghívóra, naptárra vagy anyanévjegyre is költhetnek. Emellett választhatnak három tetszőleges terméket a Mumoo's szörnyen jó cuccai közül - kivéve a Bastida kabátot -, tetszőleges méretben, hogy biztosan passzoljon a gyerekekre.


Názer Eszter és két lánya (Lili és Panni) pályamunkájukkal több fronton is totális támadást intézetek a szőrös szívű zsűri megnyeréséért. Először is egy, a blogról ellesett ötlettel neveztek, másrészt igazi csapatmunkával vették a kiírás nehézségeit. Sőt, a bábszínházzá avanzsált pelenkás doboz nem csak szerkesztőségünkben aratott sikert, hanem azóta a nagyobbik leányzó óvodájában is több sikeres vendégszereplésen van túl.

Ők a Vibel felajánlásával egy 120*180 cm nagyságú, 100 % gyapjúszőnyeget nyertek, igazi lányos darabot, amelyen végignyúlva élvezhetik minden este az előadásokat.


Sárosmokasszin egy sakk-készletet készített a 5,5 éves fiának (és a sakk iránt szintén aktívan érdeklődő 2.5 éves öccsének). Az ünnep aktualitásának megfelelően a bábuk tematikája a karácsony-mikulás-tél háromszögbe került, így a király és királynő télapó és télanyó lettek, a futók krampuszok, a huszárok jegesmedvék, a bástyák karácsonyfák, a gyalogok meg hóemberek illetve pingvinek. A színes süthető gyurmából készült szett nagyon pofásra sikeredett, ráadásul a játék a funkcionalitás mellett külön pontot kapott arra, hogy végre láthattunk egy fekete mikulást…

Sárosmokasszinék az Estrella Puhatalpú cipő jóvoltából egy szülő-gyerek cipőpárossal - vagyis négyessel, megbeszélés szerinti fazonban, színben - lettek gazdagabbak. De érkezik még hozzájuk egy meglepetés mesekönyv-csomag is a szerkesztőségtől. Mivel meglepetés, ezért erről nincs fotó.


Oly sok olvasónkhoz hasonlóan Hajnalom is elárasztott minket jobbnál jobb pályamunkával. Ezekből kettő különösképp elnyerte tetszésünket. Az egyik egy műanyagpalackokból készült kendőtartó, ami úgy tartja szem előtt lánya nagyszámú készletét, hogy az a rendezettség benyomását kelti. Sőt, ilyetén formán még dekorációs funkciót is betölthet.

A második egy nagyon egyszerű, de szépen kivitelezett vakláda. Az egyik oldalán nyitható a másik oldalán egy használt harisnyában végződő lyukkal ellátott dobozról van szó, amibe  mindenféle izgalmas dolgot lehet pakolni (radír, helyező, csipesz, szaloncukor, fajáték, lego,  parafadugó stb.), a dobozt bezárni és már jöhet is az első bátor vállalkozó, aki a harisnya szárán keresztül be mer nyúlni a dobozba! Ki kell tapogatni, hogy mit veszünk kis a dobozból, vajon mi lehet, milyen a formája, mi az anyaga? Szóval egy összcsaládi móka sokáig megunhatatlan kelléke lehet bármelyik családban.

Hajnalomék sem maradnak díj nélkül: övék a Kartonjáték.hu Figura rajzkészlete, ami nemcsak alkotásra, de játéknak is tökéletes a kiszedhető figuráival. Mellé még jár nekik  egy mama licious felső a Bboom felajánlásával.


Iszte azon versenyzők közé tartozik, aki baglyokkal próbált minket lekenyerezni – sikerrel. Persze ehhez az is kellett, hogy a baglyai ilyen szép kis fényfüzérré álljanak össze.

És akkor még a mackó-házról nem is beszéltünk, amit a kislányának, illetve annak mackójának készített. Ezt egy nagyobb karton dobozból szabta-ragasztotta. A cserepek, és a pöttyös tapéta papírkivágással, készült, a külső falat festéssel díszítette, szőnyegnek egy darab filcet ragasztott a padlóra. A függőbölcső ötlete a blogról származik, és a hullámkartonból készült asztalhoz hasonlóan profi munka! Gratulálunk!

Isztéék nyertek a Formától egy arctányért, amelyen igazán férfiasan lehet tálalni az ebédet. Emellett kapnak még egy olyan hógömböt a Gömbélet jóvoltából, amilyet csak szeretnének. 


Tatár Babett apró, de aprólékosan kidolgozott ajándékokkal pályázott. Az általa készített ujjbábok kizárólag a kiírásban szereplő anyagok felhasználásával készültek, meg nagy-nagy türelemmel. A halacska pikkelyei például szívószálból készültek egy lyukasztó segítségével, amit aztán egyenként ragasztott fel egymást fedve. Persze a bábszínház társulatának többi tagja sem piskóta, és van bagoly is!

A pályázaton kívül érkezett mézeskalács házról pedig remélhetőleg hamarosan olvashattok az Alkot az Olvasó rovatunkban, több más munkával egyetemben!

Babett gyerekei közül az egyik mostantól a Cukorkalap nyereményében bújhat a kisházba, míg a másik a Nami textilbogárkáját szorongathatja magához. És tőlünk is kapnak egy mesekönyvet.


Gratulálunk minden nyertesnek ezúton is! Kérünk benneteket, jelentkezzetek ezen az email címen egyeztetés céljából, és hogy egy körrel beljebb legyünk, küldjetek címeket!

Sok olyan pályázat is érkezett, amely nem felelt meg a kiírásnak, vagy nem tudtuk díjazni. Ezeket - és a fenti pályázatokat is - posztolni fogjuk egyenként, mert mindegyik bemutatásra érdemes, ötletet adó, klassz munka.

1 komment

Címkék: húsvét ünnep nyeremény üzenet hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr792624940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2011.05.02. 10:22:44

gratulálok mindenkinek, különösen Pankának a függőágyához :)
süti beállítások módosítása