Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Casaurus

2011.04.28. 17:25 szuperapu

A többfunkciós használati tárgyakkal kapcsolatban mindig is kicsit bizalmatlan voltam. Ha valami sok mindenre – netalántán mindenre – jó, az igazából nem jó semmire. De persze meggyőzhető vagyok. És Koichiro Koshino nemhogy meggyőzött, hanem egyenesen megnyert, lekenyerezett, és megvett kilóra.

Az alábbi multifunkciós gyerekbútor egyszerre könyvespolc, szekrény, kuckó, csúszda, építőjáték, és persze dinoszaurusz. A forma és a kidolgozottság kissé elnagyolt, de egyrészt demo verziónak megteszi, másrészt így lehetőség van rá hogy a gyermeki fantázia, és az általa irányított gyermeki kezek kiegészítsék.

(És persze tisztában vagyok vele hogy szörnyen balesetveszélyes, de japán bútoripari lobbi szörnyen sokat fizetett ezért a posztért.)

Forrás: Koichiro Hoshino

Szólj hozzá!

Címkék: polc praktikus pakolás szekrény könyvespolc gyerekszoba kisbútor építő kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr732861970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása