Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Polcot a polcra

2011.05.11. 08:15 szuperapu

Lehet, hogy vannak háztartások ahol ez nem így van, de én még nem találkoztam olyannal, ahol könyvek elfértek volna a nekik rendeltetett alkalmatosságokon, a könyvespolcokon. Könyvespolcból sosem elég! Ezt az áldatlan állapotot ugyan nem szüntetik meg a Dwell Stúdió készségei, de azt megtehetjük velük, hogy polcra rakjuk a polcot…

De tehetjük az íróasztalra is. Aztán a kispolcra mondjuk a gyerek otthon használatos tankönyveit, munkafüzeteit, és azokat a könyveket, amiket éppen olvas. Vagy vihetjük a kempingbe, vagy akárhová. Magyarázatot lehet találni, és muszáj is, mert roppant mókás, és dekoratív darabok. (Főleg az elefántos.)

Forrás: Dwell Studio
 

Szólj hozzá!

Címkék: design asztal tárolás kamasz könyvespolc gyerekszoba íróasztal dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222894082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása