Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hello, Africa!

2011.05.15. 13:27 Cyr

A LoFff lenyűgöző, gazdagon díszített téli viseleteivel találkozhattatok már a Gyerektrenden. Akkoriban Marija Fjodorovna, dán származású orosz cárné gardróbját fordították fel fenekestül - és sikerrel. 

Az évszakváltás egyben stílusváltást is hozott az holland székhellyel és indiai gyártókkal dolgozó, vegyes üzemeltetésű divatcég életébe. Ezúttal Afrika varázsa inspirálta a tervezőket a kollekció megalkotásakor. Perzselő szenvedély, üde frissesség, egyedi arculat, ez kell a kölköknek - és persze nekünk. Ősszel egészen biztosan visszanézünk, addig is, jöjjön, aminek jönnie kell, hogy egy rég feledett "albán fogorvos" szavaival éljek: Hello Africa!

 

Forrás: LoFff

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz kiegészítő lány nyár kollekció gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr802904082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása