Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Michelin csillagos babaebéd

2011.05.26. 16:20 felhasznalo

Egészen különleges és rafinált reklámkampánnyal vezeti be új, Ingredient termékeit a belga Olvarit bébiétel gyártó. A termékek önmagukban nem kész bébiételek, zöldségek és más alapanyagok hozzáadásával lehet belőlük finom - de nem tudom, mennyire egészséges és adalékanyagmentes - ennivalót főzni a gyereknek.

A reklámkampány központi eleme egy videó, amely bemutatja, hogyan vendégeltek meg mintegy 20 babát egy Michelin csillagos étteremben. Míg a babák a séf nagy műgonddal elkészített bébiételkölteményeit majszolták - vagy kritikusan kitúrták a tányérból-, addig a szülőket ellátták pár tippel, miként táplálják csemetéiket.

Forrás: Youtube

 

Szólj hozzá!

Címkék: reklám gyerek konyha egészség baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr402931692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása