Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babakocsiból babakocsi

2011.06.07. 08:39 felhasznalo

Mikor a játékboltokat járom, mindig megdöbbenek rajta, micsoda árkülönbség van a játékbabakocsik között. Konkrétan a játék sportbabakocsik és játék mózesbabakocsik között. A sportbabakocsik ára még csak-csak rendben van, de a mélykocsiké botrányos. Ráadásul, igazából egyik fajtából sem láttam még olyat, ami annyira nagyon tetszene - persze, a neten fellelhető ilyesmi, de azok meg vagy elérhetetlenül drágák, vagy csak elérhetetlenek.

Ezért is örültem meg, mikor rátaláltam a következő útmutatóra: készítsünk otthon mózessel ellátott babakocsit a gyereknek egy sportbabakocsiból! A - használt, leselejtezett vagy direkt erre a célra vásárolt - sportbabakocsin kívül kell még hozzá egy méretben megfelelő kosár, festék, textilek, néhány szerszám és egy pár óra.

Az eredmény mindenki ízlésének megfelel majd - nekem ez a kupola pl. egy pöttyet sok -, a család hercegnője meg biztosan egészen a fellegekben fog járni az új kocsi láttán.

Forrás: So you think you're crafty

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő lány kreativ babakocsi idea recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr882963113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása