Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Emeletes ötlet

2011.06.07. 12:19 szuperapu

Az ember társas lény, de nagyon is szüksége van már kicsi kortól egy olyan személyes térre ami csak az övé. Legyen az bármily kicsi és komfort nélküli, kell egy hely ahova elbújhat a világ elül néha napján. Épp ezért népszerűek a gyerekszobákban a különböző kialakítású kuckók és egyéb búvóhelyek.

Az alto+alto néven futó finn designer páros gondolt egy merészet és egy kézenfekvő képzettársítással emeletes házat csináltak az emeletes ágyból. A szimbolikusan puritán megjelenés ellenére nekem barátságos az összbenyomás, és elég sok kombinációt elbír a struktúra, ráadás több színben is tervezik a gyártást az egyelőre csak prototípusként létező bútordarabból.

Forrás: alto+alto
 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek alvás ágy gyerekszoba emeleteságy kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr522964204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása