Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kerti kuckó csillagleshez

2011.06.08. 14:47 felhasznalo

Bár a múlt héten csak úgy tobzódtam a különféle kerti építményekben, kuckókban, fára épült klubházakban, sátrakban és egyebekben, most ismét muszáj felemlegetnem a témát. Mégpedig emiatt a csodás, csillaglesre alkalmatos kerti kuckó miatt.

Az alsó része napközben kellemes árnyékot ad, lehet itt alkotni, játszani, durmolni, nagyokat beszélgetni, vagy egyszerűen csak álmosan belemeredni a nyári délutánba. Aztán mikor leszáll az este, és végre kicsit lehűl a levegő, érdemesebb áttenni a család székhelyét a tetejére. Ahol párnák - és szúnyogok - között élvezhetjük a csillagfényes égbolt látványát. Haladók cígöljenek fel egy távcsövet is, és előtte tanulmányozzák át a csillagtérképet, mert a gyerek kérdezni fog. Sokat.

A forrásban megadott linken részletes leírást is talál az, akinek van kedve otthon összebarkácsolni, csak némi francia nyelvtudást igényel.

Forrás: du cote de chez vous

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő kert idea játszóház sk kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr982967404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása