Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Balansz bringa

2011.06.21. 19:43 szuperapu

A wellingtoni Wishbone Design igazi családi vállalkozás. Az első kisbicikli megszületését is a saját kezelésben lévő kiskorúak inspirálták, és a dolog konkrétan a család new yorki otthonának fürdőszobájában materializálódott. Persze azóta fordult párat a világ, és az elmúlt hat évben a kis lábbal hajtós balansz járművek meghódították a világot, többek között kis hazánkat is.

A trendeknek megfelelően az alapanyagok és a gyártástechnológiát tekintve a bicajok teljesen zöldek. Minden újrahasznosított, lebomló és méregmentes, ahogy kell. Ezen túl a felhasználóhoz igazítható: lehet három illetve kétkerekű, és a váz megfordításával a mértet is megnagyobbítható. Az alapmodellek formája több mint barátságos, de a dekorált limitált szériás, neves művészek által tervezett variációk még ezen is túltesznek.

Csak ne lenne az ára ilyen hihetetlenül elszállt…

Forrás: Wishbone Design

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek bicikli jármű öko

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr483003117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása