Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Légiesen rózsaszín

2011.06.27. 12:14 zaphodbb

Alapjában véve én rózsaszín-ellenes vagyok, bár ez nem látszik a lányaim ruhatárán, mert megadtam magam a külső kényszernek és úgy döntöttem, inkább éljék ki rózsaszín iránti olthatatlan vágyukat most, kiskorukban, mint felnőttként törjön elő belőlük az elfojtott rózsaszínség.

Most mégis azt kell mondanom, hogy van a rózsaszínnek olyan árnyalata és formája, hogy ízléses és szép gyerekszobát kaphatunk vele. Az alant látható képeken rózsaszín és fehér szinte minden, amitől csak hallomás alapján lábrázást kapnék, de így elnézegetve, kifejezetten tetszik. Nem csicsás és nem is gejl, inkább légiesen könnyű és kellemes nyugalmat árasztó hangulata van.

Forrás: Mauricio Fuertes

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek gyerekszoba stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr563000998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása