Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hangulatjavító elemek

2011.06.29. 18:29 felhasznalo

Sokszor nem kellenek nagy dolgok ahhoz, hogy egy szoba hangulatát alapjaiban megváltoztassuk. Elég csak a részletekbe csempészni egy kis játékot, egy kis vagányságot, egy finom csavart.

Henrietta Swift matricái pont ezt a varázslatot hajtják végre: egy szimpla, mezei kis villanykapcsolóból játékos kiegészítőt rittyentenek. Csupa-csupa szerethető arcot és pofát, vidámat, morcosat, a világra csodálkozósat.

Csak suttogva merem leírni, de talán a gyerek még a villanykapcsolót is szívesebben használja majd, ha ilyen matricákkal van dekorálva. Még a lekapcsoláshoz is.

Forrás: Henrietta Swift

Szólj hozzá!

Címkék: design fény kreativ idea gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr443024833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása