Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Házi mosó a járgányoknak

2011.06.29. 14:20 felhasznalo

Jó, hogy most épp nem tombol a hőség, de legyünk optimisták: lesz még idén verőfényes nyár, gyöngyöző homlok, csatakos haj, hátra tapadó póló. És ha lesz, akkor szükség van valami felüdülésre is. Kinek a kád, kinek a strand, nekem speciel most ez a házi járgánymosoda a legszimpatikusabb, szerintem a bringámra ülve még én is simán tudnám használni.

Néhány cső, fúró és egy ügyes apuka segítségével otthon is elkészíthető, aztán már csak a slagot kell rácsatlakoztatni, és letudhatjuk az esti gyerekfürdetés időnként erősen problematikus részét is. Pl., ha azokra a szivacsokra még egy kevés habfürdőt is teszünk... Vagy sampont, mert a hajmosás úgy 2-3 éves korban sokszor nagy mumus. Persze, tisztálkodás nélkül is kitűnő ötlet.

Forrás: HipHipHooray

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő nyár kreativ fürdés kert jármű idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr913018938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása