Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kockamentes illúzió

2011.07.01. 16:26 felhasznalo

Az áruházakban kapható szekrényekkel nekem általában egyetlen problémám van: nincs bennük semmi fantázia. Ez főleg a gardróbszekrényekre igaz, de azokra nagyon, ott aztán nincs mese, csak egy nagy, szögletes építmény, ami valóban elnyel mindent, de a formájával már gyakorlatilag kapásból tönkrevágja a legszebb szobabelsőt is.

Most viszont elcsíptem egy remek ötletet, amivel nemhogy menthető, de kifejezetten dekoratív elemmé tehető a böhöm nagy bútordarab. Azzal az egyszerű átalakítással, hogy egy kecses-díszes szekrényke kontúrja kerül a tömeggyártásban megkockult gardróbra, máris elveszíti minden szögletességét.

A szimpla, fekete vonalaknak köszönhetően még a giccstől is igencsak távol esik - igaz, ami igaz, azért nem fiúk szobájába javasolnám. De az ötlet ugyebár, tovább fejleszthető.

Forrás: Flickr - saynotocrabs

 

Szólj hozzá!

Címkék: lány kreativ idea szekrény gyerekszoba sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr123030262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása