Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csocsó fogas

2011.07.05. 09:35 szuperapu

A kocsma kiemelt jelentőségű szocializációs színtér és ezt az információt nem a brit tudósoktól szereztem, hanem tapasztalati úton. És bár a törvényi szabályozás jelentős akadályokat gördít a kiskorúak ez irányú neveltetése elé, azért a kerthelyiségek kiskaput jelentenek. Jómagam is sokat időztem nagypapámmal a Sörkertben, és a lányaim is beleszagolhattak a romkocsmák hangulatába.

Ebből Rafael Rodrígueznek köszönhetően egy markáns hangulati elemet most bárki hazavihet. És mint azt az alant látható képek illusztrálják nem a fröccsös poharak vagy söröskorsók eltulajdonítására gondolok, hanem a csócsóasztal rendíthetetlen focistáinak lakásfelszerelés irányú felhasználására.

Én személy szerint nem vagyok rajongója ennek a kocsmai sportnak, de ezek a retro hatású szépen kidolgozott bábuk tényleg pofásan mutatnak fogasként vagy akasztóként. (Amiknek a mezösszeállítása felismerhetően mintázza a valóságos sztárcsapatokat – brazil válogatott, FC Barcelona, stb.) Nem állítom persze, hogy az előszobában, vagy a gardróbban, de egy fiúszobában – akár kortól függetlenül – dekoratív kiegészítőként funkcionálhatnak. Amíg el nem tűnnek a rájuk dobált ruhák kupaca alatt…

 

Forrás: Nest

1 komment

Címkék: sport fiú kamasz gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr83040842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilkamilka 2011.07.06. 10:19:30

Szerintem nagyon helyesek ezek a fogasok,fiószobába edig tökéletes kiegészítő lányknak készíthetnének pl. Disney hercegnőkkel készültet.
süti beállítások módosítása