Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cipőt a falra!

2011.07.07. 12:19 zaphodbb

A Boon Inc. nevével találkozhattatok már nálunk többször is: egyszer a kurblizott bébiétel cucc erejéig, amit felhasznalo kollegina véletlenül sem venne meg, ellenben pompásnak tartja. Előtte Cyr méltatta az etetőszéküket és az éjjeli fényüket. És még ezt megelőzően szó esett a számtalan, jobbnál-jobb fürdőszobai alkalmatosságukról, játékukról és játéktartójukról - és még ezzel sem teljes a sor. Egyszóval, szeressük a Boont.

Most egy hasznosabb darabot találtam a kínálatukban: egy cipőakasztót, ami babacipők esetében szerintem hasznos dolog lehetne, nekem legalábbis jól jött volna, amikor a pici cipellőket kellett ide-oda pakolgatnom és mindig csak egy darabot találtam a párból. Így egyszerűen lehetne tárolni és csak leakasztani, amikor indulni kell, nem pedig turkálni a cipős szekrényben, hogy de most akkor hol van már megint a kisvirágos párja.

Forrás: Boon Inc.

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek fogas praktikus rend baba tárolás idea dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr913046367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása