Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Szivárvány a falakon

2011.07.18. 18:08 felhasznalo

Joy Thigpen esküvők között éli mindennapi életét, meg persze családja körében, hiszen egy kétgyerekes anya esetében ez mégis csak természetes. Még arra is jut ideje, hogy gondolatait egy fantasztikus blogban megörökítse. Ahogy arra is, hogy otthonukat alakítgassa, szépítgesse.

Amikor az akkor kétéves lánya szobáját szerette volna kifesteni, megkérdezte a gyerektől, melyik színeket szereti a legjobban. A kislány pedig - mert oda neki a világot is, hiszen gyerek - felsorolta az összes színt a szivárványból. Joy pedig mindegyikből vett egy keveset a festékboltban, majd a képeken látható tüneményt készítette el velük.

A hangsúlyos falak mellé már csak egyszerű, de átgondoltan kiválasztott bútorok kerültek, így tökéletes a harmónia, sikerült elkerülni a giccset és olyan szobát alkotni a szerencsés kiskisasszonynak, amit még jó pár évig abszolút a magáénak fog érezni.

Nyár van, itt a felújítások, falfestések ideje - hajrá, lányos apukák, anyukák!

Forrás: Joy Thigpen

Szólj hozzá!

Címkék: lány fal gyerekszoba dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr163077157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása