Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tudom, mit tettél a szekrénybe

2011.07.19. 12:12 zaphodbb

Mivel épp szekrény átrendezés alatt állok, ami annyit tesz, hogy végre átválogatom a kinőtt ruhákat - csak azért, hogy ne próbáljak rászuszakolni a félhétévesemre, álmos reggeleken, négyévesre méretezett pólókat -, így jelenleg a szemem és agyam a szekrények körül forog.

A Cuculo átlátszó szekrénye amellett, hogy légies és könnyed, veszélyes is. Ebben a szekrényben rendnek kell lenni kéremszépen, ha azt szeretnénk, hogy mutasson valahogy a gyerekszobában.

Ez az én esetemben a lehetetlen határait súrolja, a szekrényben való rendrakásra ugyanis előszeretettel alkalmazom a Másvalaki Problémája szabályt, egészen addig, amíg már én sem találok semmit, azt sem, ami az orrom előtt van. Így inkább azoknak ajánlanám ezt az amúgy pompás szekrényt, akik egy kicsivel több időt és energiát szánnak a ruhák pakolászására.

Forrás: Cuculo Studio

8 komment

Címkék: design gyerek rend tárolás szekrény gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr103077818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.07.19. 16:16:59

Hát ez gyerekszobában nem okés! Nem lehet elrejteni a rumlit! ;)

Orbiska · http://borokazselyke.blogspot.com/ 2011.07.19. 16:21:53

Hát igen. Ez csak akkor jó, ha a gyereknek csak maximum 15 ruhadarabja van, ez a mennyiség nálunk szerintem csak sapkákból összejönne :))
Annyit még rendben lehetne tartani - főleg, ha a gyerek még nem elég nagy ahhoz, hogy magának válasszon pólót...

létezőnick 2011.07.19. 16:54:48

Ez bizonyosan nagyon dizájnos, de hogy a tervezőjének a büdös életben nem volt kölke, de még csak 1 órára vendég-gyereke sem, az hót'biztos.

Imádom a művészetet, de ha felülírja a funkciót, akkor kreténség. Aki nem tud a funkcióba művészetet vinni az fessen képet vagy faragjon szobrot.

Perillustris 2011.07.19. 23:23:16

@Orbiska: @létezőnick: Ennek valószínűleg bevallottan szobadísz funkciója van. Mellette jó eséllyel elfér egy hatalmas tolóajtós beépített szekrény is.

Orbiska · http://borokazselyke.blogspot.com/ 2011.07.21. 09:59:53

Lehetséges. Akkor nem a ruháink számával van gond, hanem a szoba méretével :)

Perillustris 2011.07.21. 10:35:52

@Orbiska: Hát, mindig "mókás" nekem is, amikor egy-egy ingatlanhirdetésben akkora a nappali, mint a lakásom.
süti beállítások módosítása