Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Flakonból vitorlás

2011.08.09. 19:29 szuperapu

A fogyasztói társadalom egyik súlyos rákfenéje a szemétként felhalmozódó csomagolóanyagok garmadája. Példának okáért, minden háztartásban több tucat üres műanyag palack hencsereg. Ezek persze némi hozzáadott fantáziával akár önmagukban, és gyári valójukban is használhatóak gyerekjátékként, de az alábbi ötlettel még inkább.

Floris Hovers designer szürkeállományát illeti a dicséret, bár nem lepődnék meg ha már más is fabrikált volna valami hasonlót a kiürült babasampon flakonjából. Az anyagigény és a kézügyesség minimális, a kül- és beltéren egyaránt használható végeredmény pedig magáért beszél.

 

Forrás: Floris Hovers

4 komment

Címkék: játék gyerek jármű fürdőszoba recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr83137029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2011.08.10. 04:06:50

Ez olyannyira eredeti ötlet, hogy 25 évvel ezelőtt kötelező tananyag volt technika órán.
Emlékszem, én pl. rózsaszín mosogatós flakonból csináltam.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2011.08.10. 08:11:24

@terasz9: a mai fiatalok már azt sem tudják mi az a technika óra, az öregek meg már nem emlékeznek rá hogy mit is csináltak ott. :P

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2014.08.11. 10:39:24

@L.A.: Az nekem az érzésem, hogy te itten kekeckedel...:)
süti beállítások módosítása