Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lekoptatható design

2011.08.15. 10:31 felhasznalo

Nem tehetek róla, de mindig megakad a szemem az ilyesféléken - ismét tetoválásról lesz szó, amit az enyém kölök durván preferál, az egész nyarunk nem szól másról, mint hogy mit hová ragasszon fel magára. Mert persze, igazi tetkóról szó sem lehet - még -, úgyhogy maradnak a tetoválás-matricák.

Igaz, hogy a boltokban csupa rettenetesen ízléstelen darabot lehet kapni - csillogó rózsát, és piros tigrist, arannyal dekorált delfint és társaikat -, úgyhogy időnként kiráz a hideg, ha a gyerek derekára, karjára, hátára esik a pillantásom. Mondjuk, egy olyan matrjoska-műtetkóval teljesen kiegyeznék, mint amiről a múltkor írtam.

Vagy a Tattly valamelyik tetoválás-matricájával. Pl. a jégkrémesbe kössön bele nyáron, aki tud, bár a szivárványos is zsír. Magamra a konyhai felszereléseset pakolnám, aztán röhögnék a mosogatásoknál, de a karórásnak is hasznát venném időnként.

A gyereknek a fentieken kívül még szívesen a kezére ragasztanám a mikrofont, úgyis állandóan dumál. Vagy mindet egyszerre, idővel úgyis lekopik mind. Ti melyiket választanátok?

Forrás: Tattly

3 komment

Címkék: design kiegészítő nyár dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr943154474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohusek 2011.08.15. 11:08:35

Karórát akarok (nem szeretnék, akarok), most!
Esetleg egy konyhakést a mellkasomra.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.08.15. 11:09:25

@Bohusek: :))) Nekem a dugóhúzó a lieblingem. Vajon miért?

Bohusek 2011.08.15. 11:16:40

@felhasznalo: Vehehe. Ha lesz sörnyitós, megrendelem én is a szettet.
süti beállítások módosítása