Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Színes szürkeség

2011.08.24. 12:43 felhasznalo

Sok szín van, amit bátran felhasználhatunk egy gyerekszobában, de azért akad egy-két kivétel, amitől ódzkodunk rendre. Ilyen például a szürke, főleg, ha nagyobb felületen kellene alkalmazni. Pedig, mint azt a mellékelt képek is mutatják - és amint azt Gwyneth Paltrow gyerekeinek szobájánál is láthattátok pl. -, a szürke és árnyalatai igenis jól mutatnak az aprónép környékén is. Még a legapróbb népek esetében is.

Ebben a babaszobában mondjuk, éltek pár trükkel: a fal nem egyszínű szürke lett, hanem terepmintával férfiasították és tették mégis játékossá, így kicsit sem unalmas a felület. Emellé modern bútorokat és színes - főleg élénk napsárga - kiegészítőket tettek, amivel melegséget és még több játékosságot csempésztek bele. Nyilvánvaló, hogy ez egy kisfiú szobája, amit még sokáig nem kell felújítani, maximum a benne lévő tereptárgyakat frissíteni a növekvő ded korához és igényeihez.

Nektek hogy tetszik a szürke a gyerekszobában?

Forrás: Jutehome

1 komment

Címkék: gyerek baba fal fiú ágy gyerekszoba kiságy dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr73175440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

~Melcsy 2011.08.31. 21:33:43

"Camouflage" mintás szoba :D
süti beállítások módosítása