Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

HTML babáknak

2011.08.25. 09:09 zaphodbb

Nem lehet elég korán kezdeni, szokták mondani az okosok. Na, de ennyire? Babánk első lapozgatós könyve mi más is lehetne - amennyiben netfüggő bloggerek vagyunk például -, mint egy HTML kódokat tanító kiskönyv. Az alapokat le kell fektetni, már babakorban, most ébredhetünk rá, hogy a jövő itt kezdődik, tudja meg az a gyerek, mivel fog bíbelődni egy életen át, jó eséllyel.

Hiánypótló vagy igényteremtő, döntse el mindenki magában, én inkább magamnak venném és csak előkapnám, amikor forráskódban kell turkálni. Hogy a készítők ezt komolyan gondolták volna, azt el nem tudom képzelni, mindenesetre legalább vicces.

Forrás: Code Babies

Szólj hozzá!

Címkék: könyv gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr83178959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása