Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Falra hányt poénok

2011.08.29. 14:17 szuperapu

Egyre divatosabbak a falmatricák, bár kis hazánkban egyelőre még ezt csak az internetet böngészve vehetjük észre. Egyre másra szaporodnak a legkülönfélébb oldalak, ahol kedvére és ízlésének megfelelően válogathat a kedves júzer.

A legújabb felfedezettem és kedvencem a Blik, ahol a threadless.com pólógyár berkeiben megismert minták közül is falra mászott pár vicces darab. Így tehát adott a lehetőség, hogy a gyerekszoba falához öltöztessük a porontyunkat. És így ráadásul könnyedén megmutathatja az iskolában/óvodában, hogy milyen ütős kis vizuális poén díszíti a szobáját.

Forrás: Blik

Szólj hozzá!

Címkék: fal gyerekszoba dekor falmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr33187962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása