Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fércmunka

2011.09.08. 16:14 Cyr

Vessen meg érte, akinek nincs jobb dolga, nekem világéletemben gondot okozott a fércelés. A varrással csak azért nem küzdöttem folyvást, mert odáig az esetek többségében még csak el sem jutottam.

Akadt persze tankönyvi fehér férccérnám, hogyne akadt volna, a szabás-varrás órák kötelező kelléke volt. Ám valami érthetetlen oknál fogva  a világos darabok összeállításánál mindig válogatottan oda nem illő, sötét színű cérnák kúsztak át orvul a tű fokán. "Arra a kis időre ez is jó lesz" és "a fene se fűzi újra" meg aztán "ugyan ki nézi ezt?" jelszavakat harsogva varrférctem össze tehát illetlen darabokat, a végeredmény pedig valahol a szánalmas és az összecsapott közt, félúton tétovázott, félreérthetetlen, "jajgyorsanlegyünkmártúlrajta" jegyeket hordozva magán.

Ki hitte volna, hogy efféle fércmunkát lehet úgy is végezni, hogy annak látszódva se tűnjön az egész görcsbe rándult zoknigubancként, gyalázatosan elszabott vacaknak? Anne Valerie Dupond textilszobrász varázslatos figurái minden esetre ezt hivatottak alátámasztani, olykor bohókás, ám időnként bizony kicsit riasztó módon.

Míg az alábbi állatokkal a gyerekeket, az oldalán található, tetszés szerint piros karikával is jelölhető egyéb alkotásaival az ivarérett korosztályt célozta meg a zseniális designer. Lelke rajta.

 

Forrás: Anne Valerie Dupond

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő művészet textil gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr393205254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása