Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tojásban ringó

2011.09.29. 16:36 szuperapu

A bölcső nem új keletű találmány viszont annál tartósabban van jelen a gyermekbútorok örökérvényű darabja között. Mi is rendszeresen lecsapunk a tetszetősebb darabokra legyen az hazai termés, örökéletű, vagy felnőtteknek (is) szóló darab. A norvég so-ro elnevezésű minimál bölcső is ilyen említésre méltó darab.

A tojásdad forma vicces vizuális áthallásokra ad lehetőséget, ráadásul ettől letisztultabb formát nehezen tudnék elképzelni. Első ránézésre persze átbillenősnek tűnik, de a tesztek és a létező összes tanúsítvány ennek persze ellentmond. (Még abban az esetben is ha egy nekivadult nagytestvér kezeli is.)

De a funkcionalitás magas szintű figyelembevétele nem csak ebben érvényesül. Tudományos alapokra helyezték a levegő és a fény áramlását is. De például a legújabb kutatások mentén ez a bölcső is hosszanti irányban ring, így elkerülhető az érzékenyebb babáknál az esetleges szédülést, viszont természetesen élnek a ringás nyújtotta jótékony hatások.

A hiánypótló ikerbölcső az opcionálisan behelyezhető/eltávolítható válaszfallal pedig a zseniális kategória. Nálam.

 

Forrás: so-ro



 

Szólj hozzá!

Címkék: design bölcső gyerekszoba minimalista kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr543265390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása