Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csengetett Mylord?

2011.10.06. 10:10 szuperapu

Szaporodnak a kétkeréken közlekedők, szerintem már lassan el is érik az áhított kritikus tömeget. Már ami a felnőtt populációt illeti, mert a gyerekek körében mindig is közel száz százalékos volt a biciklivel lefedettség foka. Legalábbis szerény tapasztalatom szerint. De ennek ellenére sajnos design szempontjából az egyedi gyermekjárgányokat valahogy nem termelte ki a piac. Valószínűleg a gyors amortizáció okán a költséghatékonyabb otthoni sufnituning a jellemző: néhány rojt a kormányra, pár gyöngy vagy kártya a küllők közé, esetleg egy-két matrica.

Vagy egy egyedi csengő! Például ezek, itt alant a kanadai dringdring kínálatából. De ha sajnálnánk rá a 28 dollárt, akkor ezek a gyönyörűségek akár inspirációnak is jók lehetnek! Egy-két elborult ötlet, vagy akár gyerekrajz nyomán némi zománcesték és kézügyesség segítségével bárki perszonalizálhatja az egyszerű lemezből hajtogatott figyelem- és zajkeltő segédeszközt. Nektek milyen csengőtök van a biciklin?
És ötletetek milyen van?

 

Forrás: dringdring

4 komment

Címkék: biztonság kiegészítő gyerek szülő bicikli kreativ sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr103281983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohusek 2011.10.06. 10:35:31

Ú, ószom! Az én öreg gépemen az utolsó képen látható focilabdához hasonló csengő található, melyet egy kis fehér, piros fűzős cipő szólaltat meg, ha megpöckölöm. Amúgy egy nagy, barkács kellékeket forgalmazó cégnél találtam rá véletlenül. Egy sebességmérős és egy tárcsás telefonos mondjuk még elférne a háztartásban.

létezőnick 2011.10.06. 12:30:58

Sajnos nem csengőnk van, hanem duda. Abból viszont a legnagyobb (leghangosabb) és krómcsövű.
Én balga, azt a motivációt találtam ki a 3 évesnek, hogy ha megtanulja hajtani a 2kerekűt választhat rá dudát vagy csengőt. Dudát választott.
De az üzlet az üzlet, már csak bízom abban, hogy hamarosan megunja a folyamatos dudálást.
Egy ilyen csengőt viszont imádnék a saját bringámon!

jobseekers 2011.10.06. 13:26:39

Mindet szeretném! Mi ma egy három éves fővel növeltük a (futó)bringások táborát. Nemsokára indul a csengővadászat!

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2011.10.09. 13:42:23

:) A kilométerórát imitáló csengő a kedvencem.
süti beállítások módosítása