Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy izgalmas házasság

2011.10.06. 17:35 felhasznalo

A Bugaboo mindig is szeretett különféle frigyeket kötni a tervezők nagyjaival, de most igazán izgalmas házasságot kötöttek a híres Missoni házzal. Maguk, a Bugaboo kocsik is jó hírnévnek örvendenek, rengeteg praktikus ötlettel teszik őket igazán sokoldalúvá és használhatóvá - ám, hogy ebből mennyi a hype és mennyi a valóság, azt sajnos, próba nélkül nem tudjuk eldönteni, de ha a Nektek van tapasztalatotok, írjátok meg kommentben -, de a Missoni jellemző színei és mintái csak tovább erősítik a babakocsik vonzerejét.

Vibrálóak, kontrasztosak, geometrikusak és mégis játékosak, pont úgy, ahogy a Missonitól megszokhattuk. A babák biztosan szívesen nézik a kupolák színkavalkádját, a divatimádó mamák lelke is megnyugodhat: fix, hogy verhetetlen lesz a stílusuk a játszótéren. Arról nem is beszélve, hány sztár tologatja már csemetéjét a kollekció babakocsijaiban. Már ha ez számít.

Forrás: Bugaboo

1 komment

Címkék: design baba babakocsi úton kollekció csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr343271074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzsa 2011.10.15. 21:30:17

úgy négy éve hónapokig vártam, hogy az első bugaboo bee betegye a kerekeit az országba és megvehessem, de a hat hónapos, az átlagosnál kicsit kisebb fiam konkrétan a téli outfitjében nem fért bele széltiben, olyan keskeny kocsi. úgyhogy hiába volt mindent vivő a reklámja ( youtu.be/pUjUFpkecXk ) és meggyőző élőben is a kinézete, konkrétan a funcióját nem tudta ellátni, gyereket nem tudtunk volna benne tartani. a többi bugaboo (frog, cameleon) ennél a modellnél jóval drágább, pedig ez is kiba drága, de egy fokkal nagyobbak is cserébe... jókat hallani róluk, na de kérem, százezreket egy kocsiért? ha nagyon nagy családot tervez valaki, akkor talán...:) egyébként persze ezek a csíkos huzatok nagyon menők...
süti beállítások módosítása