Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Időtlenül fiús

2011.10.19. 08:16 felhasznalo

Angie Hranosky designer és lakberendező saját otthonát is ugyanolyan mindenre kiterjedő figyelemmel tervezte meg, mint megbízói lakásait. Ezúttal kisfiának szobáját mutatnánk meg, mert jó példája annak, hogyan lehet ráerőszakolt tematika nélkül is igazán fiús egy gyerekszoba. Ráadásul úgy, hogy kisbaba kortól egészen nagyfiú korig tökéletes kuckót jelentsen a cseperedő kislegénynek.

A szoba kis alapterületű, ezért Angie vízszintes csíkozással tette optikailag nagyobbá. A sötétebb és világosabb kék és fehér csíkok játékossága mellett már nem is volt szükség nagyon babás vagy gyerekes bútorzatra: az egyszerű fehér ágy és puff finom egyensúlyt visznek az enteriőrbe.

Hangsúlyosak a kiegészítők is: nekem legjobban a Marimekko anyagból készült római roló tetszik, de szép a Madeline Weinrib szőnyeg is - egyszerre egyszerű és fifikás. De különleges a függőlámpa és a színvilágot megtörő mobil is, és nem mindennapi a falon látható grafika sem. Szerintem gimnazista korig nem is kell hozzányúlni, maximum a kiegészítőkön érdemes majd igazítani egy kicsit. De az úgyis elengedhetetlen.

Forrás: Design Sponge

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kreativ idea fiú gyerekszoba dekor csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr523310639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása