Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Színes napindítás

2011.10.21. 08:12 felhasznalo

A legjobban azt utálom ebben az időszakban, hogy mikor felkelek, még vaksötét van, és sajnos napközben is inkább csak a szürkeség és annak árnyalatai várnak rám, a színeket meg lehullajtják magukról a fák. Pedig a színek megalapozzák az ember hangulatát, és mit ne mondjak, úgy látom, a sötétség és a szürkeség nemcsak rám van deprimáló hatással a családban. Hanem a gyerekre is.

De ezentúl hétvégenként színeket eszünk majd reggelire, az tuti. Annyira egyszerű kis projekt a következő, hogy még: kevés tejben oldjunk fel különféle színű ételszínezéket, aztán adjunk egy ecsetet a gyerek kezébe, aki fesse meg a saját kenyerét. Ha kész, mehet a kenyérpirítóba, és aztán a gyomorba! Lehet, hogy vajjal is működik, majd kipróbáljuk. Az biztos, hogy átértelmezzük majd vele a "Kend meg a kenyered már, fiam!" mondatomat.

Forrás: Share and Remember

2 komment

Címkék: gyerek konyha kreativ idea étkezés sk tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1003317942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

létezőnick 2011.10.22. 00:33:25

Egyszer egy baráti vacsorára csináltam meglepiből kék és zöld krumplipürét. Jó műanyag szinek voltak szándékosan. Nem fogyott el, senkinek sem volt hozzá gusztusa (Nekem sem)
De ez régen volt, akkoriban még nem félt senki az "E" számoktól, pusztán a vizuális sokk tartott vissza.

Azóta már én is megpróbálok GEO_ÖKO_BIO anyuka lenni ezért irtózok a fenti szendvicsektől, pedig ha őszintének kellene lennem, akkor baromi jól néznek ki. A gyerek biztos imádná, én meg megmaradok gonosznak és nem mutatom meg neki.

Bibécske 2011.11.07. 14:09:16

Na ezt tuti nem tudnám megenni :D De aki igen, annak egészségére???? :D
süti beállítások módosítása