Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fogas a múltból

2011.10.27. 11:56 szuperapu

Minden ellentétes irányú jel ellenére nekem is volt gyerekszobám, és abban a kádári hiánygazdaság és a szüleim anyagi helyzetének megfelelő számban még játékok is. A legmarkánsabban a playmobil készletek képviselték magukat, mondhatni gyűjtöttem őket. Volt harciszekeres római katona, kalózok, indiánok, még burnuszos arabok is görbekarddal és pálmafával. És persze jónéhány túlélte a gyermekkoromat és azzal együtt járó fantáziavilágban tett kalandozásokat.

A túlélők pedig jelentős mértékben növelik a szüleim házában a kacatok mennyiségét, és mivel az utódaim a gyengébbik nemet erősítik a továbbörökítés is csak elvi síkon él. Épp ezért örömmel jelenthetem be, hogy a  csócsó fogas után itt a playmobil fogas! Az ötlet faék egyszerűséggel és minimális eszköz valamint kézügyességgel - mondhatni játszva - reprodukálható.

Forrás: Manualidades

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő fogas recycle gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr333333419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása