Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Beltéri sporteszköz

2011.10.28. 08:18 felhasznalo

Ha esik az eső, és a kölök nem bír magával, komoly kihívás lekötni. Nálunk gyakorlatilag ilyenkor a gyerek szétkapta a lakást, és ha nem figyeltem oda, a polcot használta mászóka gyanánt. Ezért aztán nem volt mese, a legnagyobb esőben is kaptuk a kabátot-gumicsizmát, és kimentünk sétálni, pocsolyázni. De otthon is ki kellett mozgatni, hiszen azért ilyenkor játszótérre nem lehetett elvinni.

A következő remek kis ötlet pont az ilyen helyzetekre jelenthet megoldást. Két papírtányérból és két spatulából - esetleg két gigantikusan túlméretezett jégkrém pálcikából - készítsünk ütőket. Akár a kölökkel együtt, addig is talán nyugton van. Aztán fújjunk fel egy lufit, és indulhat is a lufi-pingpong vagy a lufitenisz. És még a törékeny tárgyak is biztonságban érezhetik magukat. Egy ideig.

Forrás: Pen n' paperflowers

Szólj hozzá!

Címkék: játék sport gyerek szülő kreativ idea gyerekszoba sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr543335164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása