Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Palacsintára fel!

2011.11.02. 08:40 zaphodbb

Mint fő palacsintasütő - aki én vagyok -, kötelességem hírt adni róla, hogy immár nem csak ehetjük a palacsintát, hanem akár fetrenghetünk is rajta. Azaz a párna variációján. Melyik kölkince, kamasz vagy épp szülő ne örülne egy ilyen cseppet sem szép, ám annál viccesebb párna kollekciónak, ami a jóízű palacsintázásokra emlékeztet.

Bár nekem azok az órák jutnak eszembe róla, amikor száz+ palacsintát kell kisütnöm, amitől kötelezően morognom kell az orrom alatt, hogy már megint állhatok a tűzhely mellett. Titokban még szeretem is csinálni, de ezt ne áruljátok el a családomnak.

Forrás: Trifecta Gallery

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek kamasz párna dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr373346712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

létezőnick 2011.11.02. 09:03:10

Ti olvassátok is a blogotokat, vagy mindenki csak írja? :-)))

gyermekszoba.blog.hu/2011/09/28/oriasok_reggelije

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.11.02. 09:42:04

@létezőnick: Hmhm, komoly erőfeszítéseket szoktunk tenni arra, hogy ne legyenek duplikátumok, csak olykor nem sikerül.
süti beállítások módosítása