Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy íróasztal evolúciója

2011.11.08. 08:30 felhasznalo

Pikkpakk eljön az az idő, mikor a gyereknek már asztal kell. Legtöbbször ez már az óvodáskorban is jól jön, de ha asztalt még nem is tennénk a szobájába - pedig hát miért is ne? -, legalább egy táblát szerezzünk be, már csak a családi béke kedvéért is. Hadd élje ki azon a gyerek az alkotási vágyát. Ezzel meg nyilván csak az a gond, hogy később mégis csak kelleni fog az az asztal, és akkor mehet a tábla a kukába, vagy a szomszéd gyerekszobájába. Az igazi természetesen az lenne, ha egy bútor nemcsak több funkciós lehetne, de képes lenne követni a gyereket a fejlődésben is, nem?

Pontosan ilyen bútordarabot alkotott meg Guillaume Bouvet designer, aki ifjú kora ellenére szerintem egészen zseniálisat alkotott AZ asztalával. Ami az óvodás korú gyerek szobájában teret ad a fantáziának, mágneses táblájára különféle alakzatokat pakolhat vagy krétával rajzolhat is a kicsi. Ha pedig elérkezik az iskola ideje, akkor már a tanulást-gyakorlást is szolgálhatja egészen felnőttkorig. Csak egyetlen dolog állandó az asztal evolúciója során: a klasszikus skandináv designra jellemző formája és a finoman egyszerű vonások, amelyeknek köszönhetően bármelyik gyerek vagy kamasz szobájában megállja a helyét.

Forrás: Guillaume Bouvet

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek asztal iskola idea kamasz gyerekszoba íróasztal

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr163359807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zarq 2011.11.08. 09:30:54

Ez nagyon király, dejó lenne tudni honnan lehet megrendelni, mekkorák a méretei, stb...

Schusy 2011.11.09. 22:24:43

ez tényleg komoly, nagyon tetszik :)
süti beállítások módosítása