Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A macsó matyó és társai

2011.11.09. 16:05 felhasznalo

Nem is olyan rég mutattuk be Nektek a BiMBA Designt és a tündéri marokállatkákat, és most kaptuk a hírt, hogy a BiMBA család újabb tagokkal bővült. Nem is baj ez, hiszen az a jó, ha nagy a rokonság.

Jelen esetben a családtagok kitételt vehetitek szó szerint: a kollekció legújabb darabjai közül elsőként egy macsó matyó legénybaba készült el, kackiás bajusszal,  szívre hajazó orral, újraértelmezett magyar népművészeti motívumokkal.

De hogy a macsó legény ne érezze magát olyan egyedül, kapott egy helyre menyecskét az oldalára, csillagszemekkel és csókos szájjal.

És mivel az ilyen kapcsolatoknak általában következménye is szokott lenni, hamarosan megérkezett szerelmük közös gyümölcse, egy baba is, aki - hogy kétség se férjen a származásához - magán viseli szülei arcképét. Mint egy DNS-vizsgálat eredményét.

Természetesen a család tagjait nemcsak baba formájában gyömöszölgethetik meg a gyerekek, de textilkönyvként is nézegethetik, a legkisebbek pedig elgagyoghatják minden panaszukat nekik, ha az ágyuk rácsaira erősítjük.

Forrás: BiMBA

2 komment

Címkék: játék könyv gyerek baba ágy textil gyerekszoba kiságy dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr633365248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.09. 18:33:03

kissé kockafejű a család:D

pipacsupsza 2011.11.09. 22:14:35

...még mindig jobb egy kockafejű, kerek család, mint egy kerek fejű csonka család:)
süti beállítások módosítása