Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Télikabát, sapka, sál

2011.11.09. 08:39 Cyr

Nincs mese, lassan vége a napsütéses, langymeleg őszi reggeleknek. A reggeli indulásnál legalábbis a két Nagyvad már igencsak csípősen és sűrűn emlegette a sapka-sál kombót, amiről aztán eszembe jutottak a Cate and Levi jópofa, kesztyűként is használható zoknibábjai, esetleg bábként használható 2 in 1 zoknikesztyűi.

Ha pedig már ezekkel a kesztyűkkel mindenképpen hülyét akarunk csinálni a kölökből - természetesen kizárólag szülői törődésnek álcázva - már találhatunk hozzájuk illő, gyapjúból készült egyedi sapkát-sálat is a torontói megálmodójuk, Josh Title készletében.

Übercuki. De hogy a lányaim fél perc alatt kifutnának tőle a világból, az titifixhótziher. Megjegyzem, a bevert szemű kutyát én is bőszen bojkottálnám, ámde nyúl és béka jöhet.

 

Forrás: Cate and Levi

1 komment

Címkék: gyerek tél sál sapka gyerekszoba gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr463362687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2011.11.09. 11:39:22

Először übercikinek olvastam.. :D
Nekem meg pont a bevert szemű kuty a kedvenc. :DD
Egy egyévesnél még elmegy egy ilyen szerkó, nem?
süti beállítások módosítása