Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sablonos hópelyhek

2011.11.11. 08:05 felhasznalo

Elengedhetetlen dekorelem karácsonykor a hópehely, mert hát ha esik egy kis hó, akkor nem árt becsempészni a lakásba is belőle, emelve az ünnep fényét, ha meg nem, hát valahogy pótolni kell, nemde? Legalább papírból.

Nem vészes egy projekt ez, még a kisebb gyerekek is elboldogulnak vele, és gyors sikerélményre tehetnek szert, ha drága szüleik kicsit előkészítik a terepet: összehajtják megfelelő módon a papírt, és esetleg előre rárajzolják a hópehely sablonját. És akkor pár vágással ilyen csodák születhetnek.

Igen, a rajzon ott van a sablon is, szabad lesni róla serényen. De hogy mutassunk valami különlegeset is: ne elégedjetek meg a szimpla kis hókristályokkal! Ha szeretnétek egy kis csavart vinni bele, és a család odavan a Star Warsért, vágjatok ki a gyerekekkel Darth Vader, Boba Fett vagy birodalmi gárdista hópelyheket.

A linken mindegyik sablonja letölthető.

2 komment

Címkék: gyerek ünnep anya apa kreativ idea hellókarácsony sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr853367160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzsa 2011.11.22. 17:32:00

Nem vagyok egy vizuális típus ezek szerint. Az "összehajtják megfelelő módon a papírt" egészen pontosan mit jelent? Próbálkozom, próbálkozom, de nem sikerül:(

muzsa 2011.11.22. 18:53:51

ok, rágugliztam a snowflakes patterns-re és találtam szájbarágást :)
süti beállítások módosítása