Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kis kémek pohárral

2011.11.22. 16:08 felhasznalo

Nem tudom, ki nem próbálta még kihallgatni egy füléhez szorított pohárral, hogy mi zajlik a szomszéd szobában, gyerekként én bizony megtettem többször, mert kíváncsi vagyok és különben is nehogymár kimaradjak valamiből. Valami ilyesmi érzés ihlethette a kínai Li Jianye designert is arra, hogy egy pohárból induljon ki, és egy kémkedésre is alkalmas játéknál kössön ki.

A Telescup ugyanis nemcsak az innivaló szervírozására használható konyhai eszköz, hanem egyúttal távcsőnek is használható. A készletben ugyanis két pohár található, amelyek közül az egyik a másikba csúsztatható, majd a két pohár együttes hosszával állítható a teleszkóp. Azt mondjuk, nem látom megoldottnak, hogy a két pohár ne csússzon szét - de biztos van rá lehetőség -, ettől függetlenül tetszik az ötlet.

Forrás: Li Jianye - LABEXP

3 komment

Címkék: design játék kiegészítő gyerek konyha étkezés tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr623403661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.22. 20:27:47

Végre, egy pohár, aminek nem mintás az alja, és át lehet rajta nézni:D. Ameddig nem lesz vízcseppfoltos...

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.11.22. 20:57:51

@groni: Akkor megáztatjuk egy kis ecetben és ismét átláthatóvá válik. Nothing's gonna stop us!:D

2011.11.23. 18:30:45

@felhasznalo: :), persze, csak rögtön beugrott az általános tapasztalat:)
süti beállítások módosítása