Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Repül a kaja

2011.11.24. 14:16 szuperapu

A kiskorúak a táplálkozás területén sokszor kihívásokkal küzdő befogadóképességének megváltoztatására sokan használják a repülős módszert. Van, aki csak simán hangeffektekkel és némi háttérsztorival támogatja meg a kanalat, de van, aki nem átall pénzt költeni a teljesebb illúzió elérésére és repülőnek álcázza az evőeszközt.

Nos, ezt a vonalat kicsit továbbgondolva megszületett az etető készség a Star Trekes geekek gyerekeinek. Konkrétan James T. Kirk kapitány űrhajóját a USS Enterprise NCC-1701-t mintázva. És persze jár hozzá a dokkoló állomást imitáló előke is gyerek nyakába, hogy még nagyobb legyen a móka, ha már a vörösen - célzó fényként -villogó ledek nem lennének elégségesek.

De persze a legalul látható videóban a lelkes apukának sikerül kiverni a lelkes gyerek szemét… Nem nagyon, csak egy kicsit.

Forrás: ThinkGeek

1 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek konyha baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr493403165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.24. 16:27:29

Hm, hát nekem azt tanították, hogy a későbbi táplálkozási problémákat elkerülendő valamint a nevelést és a szülő-gyermek közötti bizalmaz elősegítendő, a gyereket etetés közben nem szabad átverni, még a hagyományos repülős módszerrel sem... :/
süti beállítások módosítása