Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Filcen filc

2011.11.25. 14:40 zaphodbb

Remek saját készítésű filcdekorra bukkantam, amit akár a gyerekekkel közösen is el lehet készíteni. Sőt, úgy a legjobb. Persze karácsonyi ajándéknak sem utolsó, ha anya és apa összedugja a fejét az étkezőasztal fölött és pár éjszaka alatt, amíg a lurkók alszanak, összeszerkeszt egy ilyen képet a falra.

Mi kell hozzá? Sokféle színben filcanyag, némi vágás, varrás, ragasztás és persze maga az ötlet, hogy milyen képet is szeretnénk a gyerekszoba falára. Ez itt alant egy fiús darab, a lányok szobájába én pillangós, madaras szépséget tudnék inkább elképzelni, de jöhetnek ötletek, ti milyen filcképeket raknátok össze. Ha pedig valaki elkészíti otthon, ne habozzon megosztani velünk!

Forrás: 8foot6

2 komment

Címkék: gyerek kreativ fal gyerekszoba sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr383409138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.25. 18:21:05

Ezek tépőzárral arrébb pakolható kis figurák? Én amúgy biztos, hogy inkább varrnám, úgy tartósabb lesz a remekmű:).

létezőnick 2011.11.26. 17:02:11

A tépőzár sem rossz, de ha az alapot vékony vaslemezre kasíroznák és minden figura hátára mágnes kerülne, akkor az még izgibb lenne.
süti beállítások módosítása