Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Breki a falakon

2011.12.07. 08:30 felhasznalo

Bár alapvetően nem vagyok oda a filmekben és tévében látható szereplők falra applikálásáért, és falmatricából jobb szeretem inkább a fantáziadúsabb változatokat, azért a Blik új falmatricái mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Mert a Muppet Show jó, vicces, kortalan, fanyar, nem csöpög, nem habos, nem mézédes. És mert most már a gyerekszoba falán is ott kukucskálhat Breki vagy Miss Röfi, ha úgy akarjuk.

Forrás: Blik

2 komment · 2 trackback

Címkék: gyerek fal gyerekszoba dekor falmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr723444210

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért fontos a mesehallgatás? 2011.12.07. 17:09:43

Share: Facebook Online mese A gyermekek épp úgy tele vannak problémákkal, gondokkal, mint a felnőttek. Számos kérdés foglalkoztatja őket, köti le figyelmüket és teszi kicsi lelküket

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.12.07. 12:50:42

Engem meg egy csokipapírra applikáltak...

ettimese.blog.hu/2011/12/07/g_mint_gerzson

Gerzson, a plüssgólya
süti beállítások módosítása