Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dobj kedvességet!

2011.12.12. 08:18 zaphodbb

Mivel ajándékozzuk meg magunkat karácsonykor? Szeretettel. Mert saját magunkat szeretni az első lépés afelé, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Fontos erre megtanítani a gyerekeinket is, hogy önbizalommal telien léphessenek majd a nagybetűs életbe. Ezeknek a dobókockáknak minden oldalán egy testi és lelki egészségünk felé vezető lépés van. Dobjunk egyet reggel és tartsuk magunkat az apróságokhoz, amiket rajzol rajta.

Nem kell sok, csak mondjuk ma lépcsőt használni vagy figyelni rá, hogy aznap meglegyen a napi nevetés és pozitivitás adag. Vagy épp a másik kockával is dobhatunk, a pirossal, amin egy öleléssel vagy egy kedves szóval kell a másikat meglepnünk, ami szerintem a kölkincéknek is nagyszerű feladat és erősen elgondolkodtam rajta, hogy házilag eszkábálunk egy ilyet.

Reggelente dobnánk a pirossal, ezzel feladatot kapva, hogy hogyan legyünk másokkal kedvesek, hogyan ajándékozzuk meg az embereket a szeretetünkkel és dobnánk a kékkel, hogy saját magunkat is megjutalmazzuk. Majd a feketét is használnánk persze, ami pedig a környezetvédelemre tanít meg.

Forrás: DiceForChange 

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék üzenet hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr543447408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása