Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Papírcsodák

2011.12.12. 14:35 szuperapu

Azt szerintem már minden kedves internetező gyerek tudja, hogy jómagam is a kreativitásommal keresem a kenyerem, így az én tündérhercegnőim is jobbára alkotó tevékenységgel ütik el a szabadidejüket. Ehhez legtöbbször elég egy maréknyi ceruza és pár papírlap, de persze még jobb a móka, ha valami érdekes és szép foglalkoztató játék is szerepet kap. Valami, amit vágni, hajtogatni, színezni kell.

Mondjuk, mint például a Pappet kreatív papírjátékai. Mert Perjés Bernadett grafikus játékai ilyenek. A játékos alkotásról szólnak és az anyag szeretetéről. A figurái karakteresek, az elkészítés kellően bonyolult ahhoz, hogy lekösse a porontyokat, vagy épp a család felnőtt tagjainak is teendőt adjon. Mert persze a közös munka a legjobb szórakozás.

A kínálatban a legkülönbözőbb játékok találhatóak meg. Van méretes babaház és vár, amit úgy dekorálhatunk, ahogy szeretnénk, vagy ahogy környezet megkívánja. Van öltöztetős baba, a világ népeinek összes ruhájával. Van hihetetlenül ötletes ujjbáb vad- és háziállatokkal, térbeli színező, tündérek és sárkányok.

És akkor még zseniális akváriumról nem is tettem említést…, az egy külön bejegyzést érdemelne! Szóval a Pappet igazi kincsesbánya ügyeskezű gyerekeknek és családjuknak. 

Forrás: Pappet

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek ajándék kreativ hellókarácsony sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr293457120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása